Tutorials
Home

Visie:


Het gedrag van uw hond kan niet los gezien worden van de context waarin de hond leeft en van de relatie die u met uw hond heeft. Honden zijn bijzonder gevoelig voor uw emotionele en mentale toestand, en weerspiegelen dit in hun gedrag of in hun eigen gezondheid. In die zin zijn honden een spiegel voor de mens en hebben ze ons wijze lessen te leren –als we daarvoor open staan. 

Missie:

Ik begeleid u in het uitwerken van uw vraag/probleem en maak telkens de vertaalslag van het gedrag van de hond naar uw eigen verhaal. Het is mijn missie om u te helpen om meer inzicht in uw vraag te krijgen, en mee te zoeken naar een opening. Zo komt er weer beweging en ademruimte. Uw (of mijn) hond zie ik hierbij als mijn co-begeleider die mij ook ondersteunt.
Praktisch


We maken eerst een afspraak voor een intakegesprek. Voor mij is het belangrijk dat ik uw verwachtingen goed kan inschatten. U moet ook voelen of ik en mijn  werkwijze geschikt zijn voor u op dit moment in uw leven. Bij een intakegesprek kan uw hond al aanwezig zijn; het duurt één uur. Kostprijs is 40€.


Hierna beslist u of u effectief een sessie spiegelen met de hond wil doen. Een sessie spiegelen duurt 2 à 3 uur. Kostprijs is 150€ maar u krijgt 30€ van de intake terug. U betaalt dus nog 120€.


Een sessie spiegelen met de hond kan met de eigen hond, maar het kan evengoed met mijn hond.


Voor zowel het intakegesprek als de sessie spiegelen ontvang ik u bij mij thuis.


Contact


Lieve Dosogne

E.  lievedosogne@telenet.be

hondenopvoeden@telenet.be

T. 0496 55 89 72

Home
rouwbegeleiding