rouwbegeleiding
Home

Visie:Het belang van onze huisdieren in ons leven neemt alsmaar toe. Het verlies ervan is dan ook erg ingrijpend, maar het verdriet hierrond wordt in de huidige maatschappij niet erkend. Hoe vaak horen mensen niet "het is maar een dier" of "neem gewoon een andere", alsof je een gezinslid zomaar kan vervangen. 

Als verdriet en rouw geen plaats krijgt, kan dit zeer negatieve effecten hebben, zowel mentaal, emotioneel en zelfs fysisch.


Missie:

Ik bied de mensen die met het verlies van een huisdier (na overlijden of door afstand) geconfronteerd worden, een veilige en liedevolle plaats om hun verhaal te doen. Door meditatie, visualisatie en gesprekken help ik u om alle gevoelens die loskomen naar aanleiding van het verlies van uw dier, een plaats te geven. Een intakegesprek kost 80€, alle verdere sessies 50€.
Aanbod


Zie www.dierenverliesconsulent.com. Binnenkort verdwijnt de site                        dierenverliesconsulent.com. Als u begeleiding wenst bij het verlies van je huisdier, kunt u op de facebookpagina (dierenverliesconsulent Lieve) terecht, of kunt u mij contacteren.

Online gesprek - traject - wandelcoaching - huisbezoek


Ook voor dierenartsen kan rouwbegeleiding veel betekenen. Gesprekken en/of bezoek aan de praktijkruimte.Contact


Lieve Dosogne

E.  lievedosogne@telenet.be

hondenopvoeden@telenet.be

T. 0496 55 89 72